Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange baby showers er i dag arrangeret af den kommende mors veninder eller familie. Mange bliver lavet som en surprise fest, men det kan også arrangeres sammen med den gravide. Et baby shower bliver holdt i sidste del af graviditeten, men ikke alt for tæt på termin. Her får du nogle tips til, hvad du skal gøre, hvis det er dig, som skal arrangere det næste baby shower.

1 Du kan uddele opgaverne

Typisk til et baby shower, så bidrager alle gæster med noget. Du kan vælge at uddelegere eller spørge folk, hvad de har lyst til at medbringe. Typisk til et baby shower er der flere forskellige slags dekorative kager, frugt, chips og andre snacks. Derfor er det smart at uddele disse opgaver, så du ikke skal stå med det hele selv.

2 Pynt til festen

Noget af det vigtigste til et baby shower er pynten. Traditionelt bliver den kommende mors hjem pyntet op imens hun ikke er hjemme. Det betyder en masse pink eller lyseblå pynt afhængig af hvilket køn babyen er. Du kan finde pynt til baby shower her.

3 Gaver til mor og baby

Navnet baby shower antyder, at det regner med gaver. Derfor skal I selvfølgelig også alle have en gave med. I kan selvfølgelig købe hvad I vil, men det er typisk gaver til babyen, som der gives. Det kan være sutter, legetøj, tøj, bleer eller lignende.

4 Lege

Til et baby shower er der typisk forskellige lege. En sjov leg er, hvis du arrangerer at alle gæster sender et babybillede til dig inden festen. Når I så er der, så skal I gætte, hvem der er hvem som baby.

I kan også lege gætteleg, hvor I skriver jeres gæt ned. Dette er gæt på babyen fødselsdato, gram, højde osv. Til barnedåben kan det så afsløres, hvem der kom tættest på.