Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nogle gange kan det være svært at holde sig attraktiv over for det modsatte køn og når hjernen mellem kønnene fungere lidt naderledes kan det være svært helt at knække hvordan det er man skal gøre for at være attraktiv og ønsket hos det modsatte køn, derfor vil vi her komme med nogle tips og tricks du kan forsøge at bruge for at virke mere attraktiv i håbet om at finde kærligheden

Virk interesseret og spørg ind

Der er mange forskellige psykologiske tricks man kan anvende, men det her er ret simpelt. Det handler simpelthen bare om at være til stede i samtalen du har og spørge ind til vedkommendes liv. Folk kan altid godt lide at fortælle om dem selv og derfor skal du bare udnytte det i folk til at få dem til at snakke og virke interesseret i det de går og laver til dagligt.

Brug lugtesansen

Selvom man ikke tror det så bliver der sendt mange signaler til hjernen gennem næsen. Derfor kan det godt betale sig for både mænd og kvinder at gå op i ens hygiejne så man ikke lugter dårligt. Samtidig skal man heller ikke bruge for meget parfume for det kan også sende dårlige signaler. En solid deodorant og en god parfume, som f.eks. kunne være en Chanel parfume som disse i moderate mængder, vil være nok til at sende gode signaler til hjernen

Sluk telefonen og gør et godt førstehånds indtryk

Et førstehånds indtryk er alt afgørende for hvordan man ser et menneske. Derfor er de meget vigtigt at du giver et godt indtryk allerede fra start af. Hvis du ligger ud med at komme 30 minutter for sent er personen nok allerede irriteret. Derudover så lad være med at kigge på din mobil hele tiden for så virker du uinteresseret. Sluk den i stedet og vær tilstedet på din date.