imponer middagsgæster

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er altid en form for nervøsitet når man får spisende gæster på besøg derhjemme, da der er så mange faktorer der spiller ind, og som bare skal gå op i en højere enhed, før at det bliver som man vil have det. Man vil altid så vidt muligt imponere gæsterne på alle områder, så du er sikker på at de for sig en hyggelig aften. Du får derfor herunder nogle gode råd til hvordan du kan komme godt fra start med dit selskab, og få en succes oplevelse med din spisning.

Få styr på madlavningen

Maden er selvfølgelig et bærende element for at imponere dine gæster som kommer for at spise hos dig. Det er derfor rigtig vigtigt at du har helt styr på menuen, og ikke glemmer en eller flere elementer i retten. Hvis du har valgt at lave en ret som du aldrig har lavet før, så skal du sørge for at lave det lige én gang eller to inden dagen kommer hvor du skal præstere. Så er du sikker på at du ikke laver noget forkert når du laver retten på dagen. Køb en god kogebog, og lad den lille ligge fremme – der findes mange utrolig lækre coffee table kogebøger, der er smukke at have liggende fremme. Du kan finde masser af kogebøger hos Saxo.com

Borddækningen er alfa omega

Nok er at maden skal shine, men det skal bordet også gøre hvis du skal overraske gæsterne. Der er så mange elementer som skal være en del af et middagsbord, for at det kommer til at se så godt ud som man ønsker. Du bør derfor undersøge dine muligheder for elementer så som duge, bordløbere, servietter osv. Du kan finder nogle gode muligheder hvis du klikker her.

Find en hyggelig playliste

Stemnings atmosfæren har også meget at sige, hvis du vil lave en super hyggelig aften for dine gæster. Du bør derfor sætte noget godt stemningsmusik på som gør det endnu mere hyggeligt. Find derfor en playliste på en af de mange streamingtjenester eller lav en selv, hvis du præcist ved hvilke sange du gerne vil have med på din liste.