Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange af os lider af spændinger i nakken og ryggen. Det skyldes ofte, at vi sidder i de forkerte stillinger og ikke retter vores ryg op, som vi egentlig burde. Det kan betyde, at vi får hovedpine af spændingerne, som hele tiden hober sig op medmindre man gør noget ved det.

Hvad kan man gøre?

Der er forskellige muligheder til hvad du kan gøre, hvis du lider af disse spændinger. Den mest præventive mulighed er meget simpel. Du skal rette dig op, ikke hænge over en skærm og lave nogle øvelser til nakken og ryggen hver dag. På den måde undgår du at ende med at få en forkert holdning, som kan forårsage spændingerne.

Får du det gjort?

Problemet for mange af os er, at vi egentlig godt ved hvad der skal til, men bare ikke får det gjort. Vi ved godt, at vi skal rette os op, lave øvelser og ikke hænge med en helt bøjet nakke over en skærm. Alligevel kan det være et stort problem. Hvad kan man så gøre i stedet for? Anodyne.dk er en hjemmeside, som sælger holdningskorrigerende tøj. Tøjet kan blandt andet medvirke til behandling af spændinger i nakken og ryggen. Måden det virker på er ved at aktivere muskulaturen i ryggen, skuldre og skulderblade uden at fastlåse musklerne. Det er altså en forholdsvis nem måde at afhjælpe problemerne i din ryg. Tøjet er tilmed svedtransporterende, så du kan sagtens have det på under dit almindelige tøj uden lugtgener. Det smarte er, at du også kan vaske det i vaskemaskinen og har 30 dages fuld returret. Hvis du fortryder, kan du altså med andre ord nemt komme af med tøjet igen, der er nemlig også gratis returfragt.

Kan du bruge produkterne?

Uanset hvem du er, så kan du sagtens bruge produkterne. De kan bruges af alle – selv elitesportsudøvere. Så hvis du dyrker sport på højt plan, kan det netop være en god investering. Grunden til dette er, at det kan forbedre dine præstationer og mindske risikoen for skader. Har du dog i forvejen skader eller lignende anbefales det altid, at du tager en snak med din læge først.