Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det har lige været jul. Nåede du ikke at komme i rigtig julestemning? Så læs med her, så det samme ikke sker næste år. Her får du nemlig 4 tips til, hvordan du kommer i den helt rigtige julestemning.

1 Lad være med at stresse rundt

Den første og måske vigtigste faktor er, at du skal lade være med at stresse rundt. Du skal nok nå det hele. Sørg derfor for at planlæg på forhånd, så du ikke ender med at blive stresset. Alt efter hvor mange ting du skal have ordnet og hvor mange gaver, du skal have købt, så sæt x i din kalender 1-3 dage og hold dem frie. Disse dage kan du bruge på at få ordnet de ting du skal. Du kan eventuelt gøre det til en hyggetur og tage nogen med, så det ikke bliver en træls pligt.

2 Aftal en julebagedag

Stresser du over at skulle nå at bage alle julekagerne selv? Så aftal en julebagedag i god tid, hvor du enten kan bage sammen med nogle venner eller dine børn. Så kan I sætte julemusik på og tage jer god tid til at bage kagerne.

3 Se julekalender

Der er noget hyggeligt i at se den samme serie hver aften. Afhængig af hvad du er til, så kan du vælge at følge med i en eller flere af årets julekalendere. Det er allerede afsløret, at der i år kommer en ny julekalender med Tinka. Hvis du så den første og synes den var god, så er det helt sikkert den næste, at du skal følge med i.

4 Få fat i en julesweater

Noget der virkelig kan sætte gang i den rigtige stemning, er en julesweater. Det er noget af det mest hyggelige og så er der garanteret julestemning. Hvis du er rigtig overskudsagtig, så kan du eventuelt strikke sweateren selv. Hvis du ikke lige har de rette færdigheder til det eller ikke har tid, så kan du købe en. En webshop der virkelig har nogle fede julesweaters er jule-sweaters.dk. Her kan du få julesweater til hele familien. Du kan se deres store udvalg her.