Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange tyve arbejder på samme måde. De ser hvor let det er at bryde ind i en bolig. Her handler det om, hvilke låse og sikkerhed der er på døre og vinduer. Derfor kan det godt betale sig at sikre sit hjem med en ny og forbedret lås. Dette kan man altid gøre ved sin lokale låsesmed. Bor du i Nivå eller på Nordsjælland, så kan du kontakte din lokale låsesmed her.

Lad ikke værdier ligge fremme

Flere tyve ser efter, om der er ting af værdi gennem vinduerne. Hvis du har dyre møbler, så kan du selvfølgelig ikke skjule disse. Du kan dog skjule elektronik såsom iPads, computere osv., så disse ikke ligger fremme og frister. Derudover kan du skjule eventuelle smykker og kontanter, så dette heller ikke ligger fremme.

Flere tyve bruger alarmer som tidsbegrænsning, så de kalkulerer med 5-15 minutter inden alarmfirmaet kommer. Derfor kan du ikke stole på, at der ikke kommer indbrud blot fordi du har alarm. De fleste bruger nemlig ikke mere end 5 minutter og højst 10 minutter inde i huset. Det kan altså i langt højere grad betale sig at forebygge mod indbrud med svære låse og sikring af døre og vinduer, så de ikke er så nemme at bryde op.

Hvad frygter tyvene?

Tyve frygter nysgerrige naboer. Det betyder, at hvis du har nysgerrige naboer, som henvender sig til en tyv, som lusker rundt for at høre om han søger nogen, så er der stor chance for at tyven vil afbryde indbruddet. Det betyder nemlig, at der er nogen, som har set ham og vil kunne genkende ham. Derfor kan det være en god ide at lave en aftale med dine naboer om at holde øje med hinandens hjem, når I er væk. Især hvis I er væk i længere tid på ferie eller andet.