pizza

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være lækkert og nemt med en take away pizza, men der findes nu ikke noget som en ordentligt hjemmelavet pizza. Men der nogle fif til hvordan du får lavet den helt perfekte hjemmelavede pizza.  

Hvordan får man en sprød bund? 

Du kan benytte en pizzasten, når du bager hjemmelavet pizza. Det giver en god bage-temperatur og en mere sprød bund. Når du laver dejen, kan du bruge den melblanding, som du har bedst erfaring med. Det kan være lidt grovere mel eller langtidshævet dej.
Sørg også for at bunden ikke er tykkere end ½ cm, hvis man gerne vil have bunden bliver sprød. Hvis man vil have en mere brødfornemmelse, skal man have en tykkere bund, en såkaldt deep pan. Hvis du vil have opskriften på en lækker sprød pizza bund kan du finde den her 

Topping  

Når du putter topping på din pizza, så overvej ikke at bruge alt for mange forskellige typer topping, da det hurtigt kan skabe en smagsforvirring, som egentligt bare i sidste ende gør pizzaen tung og kedelig. Brug i stedet nogle frisk enkle og smagfulde råvare.  

Hvad skal man have at drikke til pizzaen? 

Man skulle tro at italienere altid drak rødvin når de spiser pizza, men det er faktisk ikke tilfældet, de er glade for at drikke øl til. Men det kan sagtens anbefales at drikke en god rødvin til pizzaen. 
Vælg en fuld og halv kraftig vin alt efter hvilken type pizza du selvfølgelig laver.  

Lav pizza til dagen efter også 

Det er en god ide at lave en ekstra stor portion, så kan du nemlig spise pizza igen dagen efter, og så kan du selv vælge om det skal være til frokost eller som rester til aftensmad. Det let og hurtigt at varme pizzaen igen i ovnen.  

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here