Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Arbejder du meget hjemmefra? Er du træt af at sidde i stuen eller køkkenet med dit arbejde, hvor der er ikke altid er ro? Så kan det være en god idé at få lavet et hjemmekontor, så du kan få ro til at lave dit arbejde. Gerne et rum hvor du kan lukke døren, så det er nemmere for dine børn at forstå, at når du er der, så er du på arbejde.

Indretning

Når du skal indrette dit hjemmekontor, så er det vigtigt, at du har de helt rigtige rammer. Hvis du ender med at have et koldt rum blot med et bord og en stol, så er chancen for, at du ender med at foretrække stuen eller køkkenet stor. Det skal være et rum, hvor du også har lyst til at sidde i og bruge timer på dit arbejde.

Du kan vælge at dekorere med en farvet væg, blomster eller andre nips ting, som gør det mere hyggeligt. Dit hjemmekontor kan også have flotte inspirerende billeder på væggene eller billeder af din familie, hvis du er mere til det. Det kan også være en god idé at investere i nogle højtalere, som kan spille baggrundsmusik eller radio. Dette kan især være smart, hvis rummet er tæt på stuen eller børneværelser, så du ikke bliver forstyrret for meget af støj fra resten af huset.

Valg af bord og stol

Når du nu netop skal bruge mange timer på arbejde hjemme, så er det også vigtigt at du har et godt bord og en god stol. Det kan være du synes, at det er nødvendigt med et hæve/sænke bord, så du kan stille dig op, hvis din ryg har brug for det. Kroppen har godt af skiftende arbejdsstillinger. Dernæst er det vigtigt, at du har en god stol, som støtter op om din lænd og ryg generelt. Hos Inventarland kan du både få hæve/sænke borde samt kontorstol af høj kvalitet, se mere her for kontorstole.