Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal din arbejdsplads flytte? Eller starter I noget helt nyt op? Det kan også være, at det er en ny afdeling, som starter op. Mulighederne er mange. Det vigtige er, at I ved, hvordan I skal indrette den nye arbejdsplads. Når det er en stor arbejdsplads, så betyder det, at der skal købes mange kontormøbler. Det betyder mange borde, stole, lamper osv.

Handl stort ind

Når I skal købe mange nye møbler, så handler det om at købe ind i et stort parti. Jo større parti at I køber ind i, jo bedre pris får I helt sikkert også på de nye ting. Det gør det nemlig lettere at forhandle med leverandøren, da der garanteret er flere forskellige leverandører, som gerne vil have jeres ordre ind. I skal derfor ikke sige ja til det første og bedste tilbud. Det er derimod en god ide at indhente tilbud fra forskellige virksomheder, så I uafhængigt af hinanden kan høre hvad de siger og hvilken pris de kan give jer.

Hvad har I brug for?

Når man starter en ny virksomhed, filial eller lignende op, så kan det være svært at vide præcis, hvilke produkter man har brug for. Det kan også være svært at vide, hvordan man skal indrette det hele for at få det bedste ud af det. Det handler om ikke at spilde vigtige kvadratmeter. Hvis I derfor skal have store kontorer med dyre møbler, så kan det være en god ide at investere i 3D visualisering af interiør. 3D visualisering af interiør kan nemlig bruges til at vise, hvordan det vil se ud med specifikke produkter. I kan altså se produkterne i forhold til hinanden og hvor meget det hele fylder. Dette er en kæmpe fordel, hvis I skal ud at investere i dyre møbler. Her er det nemlig vigtigt, at I køber det rette antal og at det er de rigtige produkter i det hele taget, så det hele spiller sammen. Du kan læse mere om 3D visualisering af interiør her.