Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Flere danskere leger i dag med tanken om at starte op som selvstændige. Det kan være fristende at tage en pause fra den trælse leder på kontoret og virkelig blive sin egen chef. Mulighederne har da næsten heller aldrig været bedre end i dag, hvor man kan komme rigtig langt med en god computer ved hånden. Men selvom vejen til kunderne kan synes kortere, så kommer man ingen vegne ved at springe over, hvor gærdet er lavest. Hvis du gerne vil have succes med dit firma, er det nødvendigt med kvalitet. Det gælder også for hjemmesiden.

Få styr på det sproglige

Et dårligt sprog på hjemmesiden sender et signal om sjusk. Det er svært at danne sig et godt førstehåndsindtryk om din virksomhed, hvis stavefejlene springer i øjnene, og kommateringen sejler. Derfor er det nødvendigt, at du sætter dig ind i reglerne for retskrivning, så du ikke skræmmer potentielle købere væk med et ukorrekt sprog. Det er en god idé at få noget professionel hjælp, særligt hvis det drejer sig om andet end dansk. Oversættelse til tysk er for eksempel svært at komme i mål med uden assistance, og det er en lille pris at betale for et godt førstehåndsindtryk.

Hav tjek på layoutet

Ligesom med sproget er det vigtigt, at layoutet på din hjemmeside er lækkert at se på. Heldigvis findes der masser af steder på internettet, hvor man kan oprette en hjemmeside helt gratis og ofte vil man også kunne downloade skabeloner til det grafiske arbejde. Når virksomheden vokser, bliver det ofte nødvendigt med et betalingsdomæne, men det behøves sjældent i den spæde start. Det vigtigste er, at der er harmoni på hjemmesiden, og at oplysningerne om firmaet er let tilgængelige. Overvej også gerne at linke til sociale medier eller oprette en mailingliste for at fange kundens interesse yderligere.