recovery boots

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Favorit øvelsen i fitness centeret er uden tvivl den populære squat, som giver nogle flotte ben og bagdel. Det er faktisk ens for både kvinder og mænd, at man gerne vil have nogle god muskuløse ben og en flot bagdel – og derfor er denne øvelse som blive gjort flest gange, hvis du tager et kig i fitness centeret. Der er dog et problem ved denne squat øvelse, som gør at man ofte ikke kan rejse sig dagen efter, og for nogle i to dage. Man bliver nemlig rigtig øm, da det er en øvelse som virkelig er hård men god for vores benmuskler. Mange forsøger sig med diverse protein- og keratinpulvere, men ender med at ligge alligevel da det virkelig tager hård på benene. Dette problem kan faktisk løses på en meget bedre og mere effektiv måde, som også er meget mere naturligt, end de diverse pulver former som man ofte vælger at bruge.

Recovery Boots

Hvis du gerne vil slippe af med ømheden hurtigt, og mere naturligt, så skal du overvej om du ikke skulle have et par Recovery Boots som du kan sætte ud over de ømme legemer. Disse støvler går ind og arbejder med dine muskler, og giver en form for massage så blodcirkulationen øges, og på den måde ilter dit blod meget bedre. Jo bedre dit blod er iltet, desto bedre heler de muskelfibre som er nedbrudt og dermed forkortes tiden for restitutionen markant. Det er klart en mere naturlig måde, da det udelukkende er din krop som arbejder, og til tilføjer på ingen måde diverse kosttilskud som egentlig ikke behøves.

Så vil du gerne være øm så kort tid som muligt, eller leder du efter et mere naturligt alternativ, så prøv et par Recovery Boots, og find ud af hvor god en effekt det giver i dine muskelfibre.