Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er i dag mange unge mennesker, der drømmer om at trække et år ud af deres kalender, som de kan bruge på en efterskole. Og det er der også rigtig mange fordele ved. Og derfor bør du som forældre omfavne, at du har et ungt menneske, der drømmer om at komme ud på eventyr og gøre sig sine egne erfaringer – og bare rolig. Der er ingen grund til at gå på kompromis med de værdier, som hersker i familien. Hvis du tager et kig på efterskolen i Sædding, finder du nemlig et kristent alternativ.

De stærke værdier på en kristen efterskole

På en kristen efterskole vil dit barn lærer om de værdier, der er her i livet, og det vil derfor vokse med de mange opgaver, som bliver en naturlig del af den normale hverdag i samspil med kristendommen. På en kristen efterskole er der dog stadig masser af plads til at være ung, have det sjovt og hygge sig. Derfor oplever vi, at eleverne opbygger sig nogle fællesskaber og nogle venskaber, der varer mange år ud i fremtiden – nogle gange hele livet. De lærer hinanden at kende på andre vilkår end normalt, og det skaber et stærkt bånd mellem dem.

Det friske pust i hverdagen

Og der bliver selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med det høje faglige niveau, idet der først og fremmest er tale om en skole, hvor der skal læres. Men fordi det foregår på andre vilkår, vil det give en anden fornemmelse end den, som kendes fra den normale hverdag. Har du et barn, der er begyndt at blive lidt træt af den normale skolegang, og som derfor trænger til et friskt pust, der også kan have en positiv indvirkning på ikke bare den faglige udvikling, men også den menneskelige? Så vælg en kristen efterskole.