Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at følge med i moden – specielt når det gælder indretning. Der kommer hele tiden nye trends til og andre trends finder vejen væk igen, så hvad skal man egentlig fokusere på, når man skal indrette sin bolig? Læs med her og find ud af, hvordan du lever op til den moderne indretning i 2019.

Prioritér samtalen om middagsbordet med et rundt plankebord

I lang tid har der været meget fokus på plankeborde – og de skulle være smalle og lange. Et plankebord findes dog ikke kun som firkantede borde. De fås faktisk i mange forskellige former og størrelser. Det nyeste inden for indretning er uden tvivl det runde bord – det runde plankebord. Det traditionelle firkantede spisebord har sine begrænsninger. Det kan for eksempel være svært at føre en samtale med alle andre end dem, man lige sidder ved siden af. Det samme problem eksisterer ikke ved et rundt plankebord. Her kan du faktisk holde en samtale med alle, også selvom der er andre rundt om bordet, der også snakker sammen. Det er derfor et meget mere samtalevenligt bord.

Prioritér hyggen inde i stuen med en hængekøje

Der findes mange lækre og behagelige sofaer og lænestole. Nogle mennesker kan godt lide at sidde ret og pænt, imens andre hellere vil slænge sig. Til de sidstnævnte findes der dog et fantastisk alternativ til den traditionelle lænestol, nemlig hængekøjen. En hængekøje er ikke kun utrolig behagelig. Den giver faktisk også de samme muligheder som en lænestol eller sofa ville. Her kan du både se din yndlingsserie eller læse en god bog – eller du kan tage dig en lille morfar om eftermiddagen. Du vil helt sikkert føle dig frisk og veludhvilet efter en lille middagslur i en hængekøje, da komforten her er helt i top.

Inddrag teaktræ i dit hjem

Teaktræ er én af de helt populære træsorter lige nu – og den passer perfekt ind i den danske indretning. Hvorfor? Fordi den danske indretning er karakteriseret ved minimalisme på den måde, at vi er meget neutrale i vores farvevalg. Vi holder også generelt mest til det hvide og det sorte – og teaktræ er den perfekte ”farve” at inddrage i det minimalistiske hjem. Det kan for eksempel være i form af en kommode af teak, et skrivebord af teak eller bare et lille sofabord eller sidebord i teak.