Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er virksomhedsejer eller står for noget IT i en virksomhed, kan det være ret relevant at vide noget om ERP-systemer. Det kan det sådan set, så længe du arbejder i en større virksomhed, hvor det kan være en fordel at jeres systemer snakker sammen og er ét sted.

Microsoft Navision

Microsoft Navision har nu skiftet navn til Dynamics 365 Business Central, men formålet er stadig det samme. Det er nemlig et fremtidssikret økonomistyringssystem, der både samler din økonomistyring, lager, indkøb, salg, produktion, logistik og projektstyring i én komplet forretningsløsning.

Det betyder altså, at alt bliver sammenbundet på én gang. Alt din data og dokumenter bliver altså samlet ét sted, så du får en samlet brugeroplevelse, som giver dig bedre kontrol med økonomien og processerne. Det betyder i praksis, at du får nemmere ved at opbygge og vedligeholde dine kunderelationer. Når alt din data er samlet, kan du nemlig meget bedre forudse efterspørgslen, spotte tendenser og samarbejde bedre. Der er altså både en del tid og omkostninger at spare ved at kunne træffe bedre beslutninger og betjene kunder mere effektivt.

Fordele

Fordelene ved økonomistyringssystemet er, at effektiviteten øges. I takt med at systemet sammenbinder hele din virksomhed, så bliver alle forretningsprocesserne optimeret og arbejdsgangene på tværs af virksomheden bliver effektiviseret. Det betyder at omkostningerne bliver reduceret.

Din virksomhed kan vækste alt det den kan uden at det bliver et problem. Det er nemlig nemt at skrue op for kapaciteten, så det passer til lige netop din virksomhed.

En tredje stor fordel er, at medarbejderne kan tilgå systemet via tablets og andre mobile enheder. Når de kan tilgå alle data, som er vigtige for dem uanset tid og sted, så bliver det langt nemmere for dem at være mere effektive og fleksible. Det betyder også, at ledelsen nemt kan tjekke de vigtigste økonomiske nøgletal på farten inden et møde eller andet.

Du kan læse mere om Microsoft Navision her.